RULOURI EXTERIOARE
SCAPATI DE INTERMEDIARI CUMPARAND RULOURILE EXTERIOARE DIRECT DE LA PRODUCATOR !!!

Fiind cea mai mare si cel mai modern utilata fabrica de rulouri exterioare din tara va putem oferi produsul perfect la cel mai mic pret.

Pret rulouri exterioare si calculator de pret pentru rulouri. Preturilor rezultate in urma calculatorului de pret li se aplica discount-uri intre 10-40% in functie de fiecare lucrare dar cel mai bine ar fi sa ne contactati direct pentru un pret exact.

Director vanzari: Ing. Botezatu Marius 0764474740 - 0723044004;
E-mail: rulourialuminiu@yahoo.com ; office@rulourialuminiu.ro

Pretul unui rulou exterior variaza in functie de dimensiunile acestuia. Astfel, cu cat ruloul exterior este mai mare, pretul/mp este mai mic, iar daca aveti un rulou cu dimensiuni reduse pretul acestuia pe mp va fi mai mare.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi simple sau cu plasa pentru insecte incorporata, acestea din urma fiind bineinteles mai scumpe.

Pentru a va ajuta sa va estimati costul unei lucrari v-am atasat in aceasta pagina un calculator de pret la rulourile exterioare din aluminiu. Daca doriti un rulou exterior simplu cu actionare cu snur va rugam sa bifati acest lucru la rubrica ”Alegeti tipul de rulou”, dupa aceea introduceti dimensiunile aproximative ale ruloului exterior (neaparat in mm) si apasati butonul ”Calculeaza”.

Veti obtine astfel pretul unui rulou exterior simplu in euro. La fel trebuie sa procedati daca doriti sa aflati pretul pentru rulouri exterioare cu plasa de insecte incorporata, bifand bineinteles casuta aferenta tipului de rulou. In pretul standard aratat de calculatorul de pret puteti alege intre culorile alb si maro. Pentru orice alta culoare pretul creste in functie de culoarea aleasa.

La preturile afisate de calculatorul de pret pentru rulourile exterioare mai exista si o serie de accesorii optionale. Rulourile pot fi dotate suplimentar cu sistem antiefractie ce poate costa in bolt autoblocant, zavoare sau yala.

La rulourile exterioare cu dimensiuni mari se poate atasa o manivela pentru a usura manevrarea acestora. De asemenea rulourile exterioare pot fi motorizate iar actionarea sa se faca cu ajutorul unui buton sau al unei telecomenzi (care poate fi normala sau tip breloc). Pentru orice informatie legata de pretul rulourilor exterioare sau detalii despre acestea va rugam sa ne contactati !rulouri exterioare stejarrulouri exterioare rosii